Σήμανση – Σημαδοτότηση μονοπατιών στα Πούλιθρα

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου “Πολίχνη”, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως χθες τοποθετήθηκαν οι πρώτες ενημερωτικές πινακίδες σήμανσης μονοπατιών στα Πούλιθρα. Οι πινακίδες αφορούν τα 3 πρώτα από μια σειρά μονοπατιών που ξεκίνησε να συντηρεί και να σηματοδοτεί ο Σύλλογος, μονοπάτια τα οποία εκτός από ένα συγκοινωνιακό δίκτυο του χωριού με τις γύρω περιοχές (Πηγάδι, Φωκιανός, Πυργούδι κτλ), αποτελούν ενα συνδετικό κρίκο της ιστορίας του χθες με το σήμερα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περιπλανηθείτε και γνωρίστε τον τόπο μας μέσα από ευχάριστες περιπατητικές διαδρομές στην προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 (GR2520005), οι οποίες διέρχονται από σημεία ενδιαφέροντος, όπως ο αρχαιολογικός χώρος “Πολίχνη”, σημεία φυσικού κάλλους (σπήλαιο Μάνα και περιβάλλοντας χώρος), σημεία ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας (νερόμυλος, γεφύρια, πηγές. κτλ) αλλά και από τον ίδιο τον παραδοσιακό οικισμό με την μοναδική αρχιτεκτονική του.

Ευχαριστούμε πολύ όλους που συμβάλλουν στην υλοποίηση της δράσης αυτής και τον Νέαρχο Ντάσκα (Polkadot design) για τον σχεδιασμό και την γραφιστική επιμέλεια των πινακίδων.

Συνεχίζουμε συλλογικά να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε!

Σχολιάστε

Facebook
YouTube
el