Συλλογή τροφίμων και ειδών ρουχισμού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την αυτοδιαχειριζόμενη κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος“, ο σύλλογός μας συνδράμει στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων και ειδών ρουχισμού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Συγκέντρωση αγαθών Σάββατο και Κυριακή (11-12/2) τις ώρες 11.00-13.00 στο πρώην νηπιαγωγείο Πουλίθρων. Χρειαζόμαστε κυρίως ζεστά ρούχα, μπουφάν, κουβέρτες, σκούφια, κασκόλ, γάντια, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, λάδι, μπισκότα, βρεφικές τροφές και γάλατα, είδη προσωπικής υγιεινής (σερβιέτες, χαρτί υγείας κτλ), πιπίλες, πάνες, μωρομαντηλα κτλ.

Παρακαλούμε τα είδη ρουχισμού που θα φέρετε να είναι χειμερινά, σε καλή κατάσταση και πλυμένα έτοιμα προς χρήση γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει η πολυτέλεια να πλυθούν και να σιδερωθούν εκεί. Το ίδιο ισχύει και για λευκά είδη, κουβέρτες, πετσέτες κτλ.

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει και βρίσκεται στην/ον Αθήνα/Πειραιά, μπορεί να προσκομίσει τα παραπάνω στην αποθήκη της κοινωνικής κουζίνας “Ο άλλος άνθρωπος” (Μ. Αλεξάνδρου 109, Κεραμεικός, Αθήνα)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας!

! Για οποαιδήποτε απορία η διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μέλος του συλλόγου Γιώτα Κεκέ (Τηλ.: 6932586964).

Σχολιάστε

Facebook
YouTube
el